[O1] Zmiana koloru LEDów wnętrza...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[O1] Zmiana koloru LEDów wnętrza...
Witam,
na poczatek... tak, zapoznałem się z tym tematem: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...t=1393&start=0 i kilkoma pokrewnymi które kończyły się linkiem do niego
Do rzeczy, czy była może poruszana na forum kwestia zmiany oświetlenia poza zegarami? Konkretnie chodzi mi o to jak można się dostać do niektórych miejsc (diody konsoli środkowej - regulacja nawiewu, przyciski klapki wlewu paliwa i ogrzeania szyby itp... panel elektryki szyb na drzwiach kierowcy, przyciski podnoszenia.opuszczania szyb w dzwiach tylnich i pasarzera... pokrętło świateł, joystick do regulacji lusterek ), nie chciałbym czegoś połamać przy kombinowaniu i stąd takie pytanie Mam nadzieję że jedyną opcją nie jest demontaż całej deski i boczków drzwi? :|
Edit:
I jeszcze jedna bardzo mnie zastanawiająca kwestia - pod środkowym pokrętłem sterującym siłą nawiewu jest żarówka, podejrzewam że oświetla ona też dwa sąsiednie - problem: jest ona w zielonej plastikowej rurce w którą wkłada się pierdolnik od pokrętła, jak wyjąć i wymienić tą rurkę? Jak nawet wstawie tam coś niebieskiego to bedzie świecić na sinokoperkowo a nie niebiesko przez ten kawałek plastiku :/
Z góry dziekuję za pomocPzdr
-
-
TSJ, w ątku który zapodałeś i przeczytałes jest napisane że można zmienić podswietlenie w całej Oti włącznie z każdą diodą. Jeżeli chodzi o żaróweczkę to też w jednym z ostatnich postów w tamtym temacie jest napisane na co można zamienić ta żaróweczkę i jak zdemontować ten zielony plastik
Więm bo chłopaki mi to zmieniali i można wszystko wymienić i zrobić. Tylko poczytaj dokładnie
Komentarz
-
Komentarz